Vaš jezik?
  • en
  • sl
  • de
  • it
  • hr

O NAS

Pravijo nam junaki vinogradov
Kakovost se rodi v vinogradu – to je naše temeljno vodilo. Vsi vinogradi so vključeni v integrirano pridelavo, ker je trajnostna naravnanost edina prava pot. Rebula je tista sorta, ki najbolj neposredno govori o Brdih. K nam je prišla v rimskih časih in tu našla svoj dom. Je sorta tisočerih obrazov in prisotna v vseh blagovnih znamkah Kleti Brda.

Novice

Image

Prva informacija o trgatvi 2016

V Kleti Brda bomo grozdje za penine (modri pinot in chardonnay) trgali zadnji vikend v avgustu, potem bomo za nekaj časa s trgatvijo prekinili. Redna trgatev bo predvidoma pričela 4. ali 5. septembra. Vinogradi so v dobri kondiciji, grozdje je zdravo. V zadnji fazi dozorevanja mu koristijo topli dnevi in hladne noči, kar bo prispevalo ... Preberite več
Več novic

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.