Vaš jezik?
  • en
  • sl
  • de
  • it
  • hr


MALA ŠOLA VINA – MALI TRIKI VELIKIH MOJSTROV


Oglejte si našo klet na posnetkih 360˚

O NAS

Pravijo nam junaki vinogradov

Kakovost se rodi v vinogradu – to je naše temeljno vodilo. Vsi vinogradi so vključeni v integrirano pridelavo, ker je trajnostna naravnanost edina prava pot.

Rebula je tista sorta, ki najbolj neposredno govori o Brdih. K nam je prišla v rimskih časih in tu našla svoj dom. Je sorta tisočerih obrazov in prisotna v vseh blagovnih znamkah Kleti Brda.

Novice

Image

Obvestilo o zapori cest – Kolesarski maraton Junaki vinogradov

OBVESTILO O PREMIČNI POPOLNI ZAPORI ZARADI KOLESARSKE PRIREDITVE Vinska klet »Goriška Brda« obvešča vse udeležence v prometu, da bo v soboto 3.6. predvidoma med 8.30 In 13.00 uro v krajih navedenih na spodnji trasi maratona premična popolna zapora ceste zaradi športne prireditve – kolesarskega maratona Junaki vinogradov. Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje!   TRASA ... Preberite več

Več novic

Save

Save

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.