close
Košarica
Your cart is empty

Penine

Penine spremljajo vse najpomembnejše trenutke v našem življenju, naj si gre za rojstvo, maturo, poroko, hkrati pa so tudi znanilke pomembnih prelomnic, pospremijo nas v novo leto, novo službo, novo desetletje življenja.

Poseben osvežujoč okus našim peninam daje izbrano grozdje z ugodnih leg briških gričev. Pridelujemo jih tako po tankovski metodi (charmat) kot po klasični metodi.

Peneča rebula je naša najbolj prepoznavna penina, je sveža in sadno dišeča, in jo po charmat metodi v Kleti Brda pridelujemo že od leta 1962.

Za ljubitelje polsuhih penin smo pripravili penino Rosé, ki očara s privlačno barvo in je zagotovo odlična izbira za poletna druženja, zabave, romantične večere ali pa kar tako, ko si zaželite dobrih mehurčkov v slogu.

Novost med našimi peninami je penina Ice Edition – nekoliko bolj sladka penina, ki je odlična kot aperitiv, najboljša ohlajena z nekaj kockami ledu. Prava izbira za pomladne ali poletne zabave!

Ljubitelje sladkih okusov pa vedno navduši naš sortno dišeč in ravno prav sladek ter lahkoten Peneči muškat.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI