close
Košarica
Your cart is empty
NAŠI VINOGRADI

Tu se vse začne

Deli facebook
Naše temeljno vodilo je, da se kakovost vina rodi v vinogradu. Zavezani k trajnostni pridelavi si vsak dan prizadevamo, da naša vina nastajajo odgovorno do narave in do naših vinogradnikov.

To nam omogoča dolgoročno ekonomsko uspešnost, vam pa trajno zadovoljstvo ob doživljanju naše vinske zgodbe. Vinogradi so ponos in podoba Brd. Na strmih pobočjih gričev terjajo od skrbnika veliko truda in vztrajnosti, kar je pravi podvig za vinogradniške družine. Z ročnim delom, v krogu najbližjih, skrbno negujejo trto in pripomorejo, da postanejo ti težko dostopni kotički vir vam dostopnih vin.

Podnebje in zemlja

Briška klima spaja alpsko svežino in sredozemski vpliv. V kombinaciji z mineralno zemljo, ki ji domačini pravimo opoka, so ustvarjeni idealni pogoji za vzgojo vinske trte. Mineralnost, bogata aromatika in svojstven značaj so prepoznavne značilnosti briških vin.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI