Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI
close
Košarica
Your cart is empty

Vino na poroki

Deli facebook
Napolnimo življenje z nepozabnimi trenutki, pri katerih dobro vino zagotovo ne sme manjkati. Za vas je naš glavni enolog Darinko Ribolica pripravil nekaj nasvetov za izbor vin na poroki, ki bodo poskrbela, da bo vaš dan resnično poseben

Aperitiv

Kot aperitiv se vedno priporoča penina. Če želita gostom postreči s svežo penino, ki je tudi cenovno dostopna, je odlična izbira Peneča rebula, ki jo za ustvarjanje vtisa lahko ponudimo tudi v 3, 6 ali celo 9-litrski steklenici. Tistim, ki pa si za najpomembnejši dan želijo presežkov v vseh pogledih, pa priporočamo, da izberejo klasični penini Bagueri

Vino ob glavni jedi

K belemu mesu se podajo bela, sveža, sadna in mineralna vina iz linije Quercus (rebula, chardonnay, sivi in beli pinot). K rdečemu mesu pa priporočamo rdeča vina iz linije Quercus – merlot, cabertnet-sauvignon in modri pinot. Pri bolj kompleksnihin gurmanskih jedeh pa so še primernejša zrelejša vina, zorjena v lesu – tako bela kot rdeča vina iz linije Bagueri superior.

Quercus chardonnay

Vegetarijanske jedi

Posebej priporočamo vino Krasno belo, ki je zvrst rebule, sauvignonassa in chardonnaya

Ribja glavna jed

K ribjim jedem se odlično podajo rebula, tudi beli pinot, chardonnay iz linije Quercus ali pa Krasno belo

Sladice

Ob sladici se odlično podajo sladka vina, kot je Sladki Quercus, ki je zvrst rumenega muškata in briškega verduca.Zanimiva izbira je tudi peneči muškat, s katerim lahko tudi nazdravimo ob torti.

Rezervirajte zdaj Rezervirajte zdaj