Vino na poroki
Aperitiv
Kot aperitiv se vedno priporoča penina. Če želita gostom postreči s svežo penino, ki je tudi cenovno dostopna, je odlična izbira Peneča rebula, ki jo za ustvarjanje vtisa lahko ponudimo tudi v 3, 6 ali celo 9-litrski steklenici. Tistim, ki pa si za najpomembnejši dan želijo presežkov v vseh pogledih, pa priporočamo, da izberejo klasični penini Bagueri
Vino ob glavni jedi
K belemu mesu se podajo bela, sveža, sadna in mineralna vina iz linije Quercus (rebula, chardonnay, sivi in beli pinot). K rdečemu mesu pa priporočamo rdeča vina iz linije Quercus – merlot, cabertnet-sauvignon in modri pinot. Pri bolj kompleksnihin gurmanskih jedeh pa so še primernejša zrelejša vina, zorjena v lesu – tako bela kot rdeča vina iz linije Bagueri superior.
Vegetarijanske jedi
Posebej priporočamo vino Krasno belo, ki je zvrst rebule, sauvignonassa in chardonnaya
Ribja glavna jed
K ribjim jedem se odlično podajo rebula, tudi beli pinot, chardonnay iz linije Quercus ali pa Krasno belo
Sladice
Ob sladici se odlično podajo sladka vina, kot je Sladki Quercus, ki je zvrst rumenega muškata in briškega verduca.Zanimiva izbira je tudi peneči muškat, s katerim lahko tudi nazdravimo ob torti.