close
Košarica
Your cart is empty

Vinske posebnosti

Deli facebook

5 vin, ki jih moraš vedno imeti v shrambi

Svet vina je zelo pester in raznolik. Tudi naša paleta vin je namenoma široka, da lahko v njej vsakdo najde pravo vino zase. Je pa nekaj naših vin takšnih, s katerimi nikoli ne boste zgrešili in jih je vredno vedno imeti v shrambi. Vsem se kdaj zgodi, da se nam sorodnik nenapovedano oglasi na obisk ali pa v zadnjem trenutku sprejmemo povabilo na prijateljevo rojstnodnevno zabavo in mu za darilo želimo podariti steklenico vina. Pripravili smo nabor petih nepogrešljivih vin v vaši shrambi, s katerimi boste zagotovo navdušili vaše prijatelje in znance.

PREBERI VEČ

Chardonnay – večna klasika

Od prefinjenosti penine do brezčasnega suhega belega vina. Od sočnega sadja do maslenih, zrelih not. Prav zaradi neskončnih možnosti interpretacije je chardonnay postal večna klasika v naboru vsakega ljubitelja vina. Chardonnay v najrazličnejših preoblekah najdemo povsod po svetu – toda zakaj je postal tako priljubljen? V tem prispevku z vami delimo nekaj dejstev o tej priljubljeni sorti.

PREBERI VEČ

Krasno Orange

Krasno Orange je oranžno vino, ki ga je naš enolog Darinko Ribolica pripravil kot zvrst treh tipičnih briških sort – rebule, malvazije in sauvignonassa.

PREBERI VEČ

REBULA je doma v Brdih

Rebula – vino tisočerih obrazov. Moderna, ker je neposredna, enostavna in čista. Priljubljena, ker nosi v sebi kulturno izročilo, pridobljeno skozi stoletja zgodovine okusa. Mednarodno nagrajena, ker je najboljša doma v Brdih.

Spoznaj REBULO

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI