close
Košarica
Your cart is empty

Vina Kleti Brda

Izjemno bogat nabor vin nastaja z mislijo na vas. Svet lapornatih gričev v objemu toplega sonca smo znali ujeti v kozarec vina, zato boste v vsaki kaplji okusili karakter teh krajev. Ta zna biti odločen, pa tudi lahkoten in svež.

Arhivska vina

V naši kleti staramo vina vse od leta 1957. Steklenice arhivskega vina se nahajajo v najstarejšem delu kleti, kjer je stalna temperatura 12° C. Po mnogih letih arhiviranja se na steklenici nabere žlahtna plesen, ki ji daje žlahten videz in poseben čar.

Arhivska vina
VRHUNSKA LINIJA

Bagueri Superior

Naša vrhunska linija vin nosi ime po zadnjem lastniku gradu Dobrovo, grofu Silveriu de Bagueru, velikem pridelovalcu in poznavalcu vin. Ta zrela vina zorijo v hrastovih sodih in so izrazno izjemno bogata, zato lahko v njih začutite tako osebno noto enologa kot specifike posameznega letnika in rastišča. V polnem okusu vin Bagueri Superior boste dojeli z minerali bogato briško zemljo v objemu mediteranskega sonca. Kompleksne, a še vedno sveže arome, pa vas bodo spomnile na bližnje alpske očake in Jadransko morje.

OKUSITE BAGUERI
GASTRONOMSKA LINIJA

Krasno

V vinih gastronomske linije Krasno boste okusili vse značilnosti izjemnega vinskega okoliša. So del zahtevne sodobne gastronomije najboljših restavracij z vse bolj zaželenimi svežimi in sadno dišečimi vini, ki se lepo podajo k različnim jedem. Krasno je poklon istoimenski višje ležeči briški vasici, kjer so lege vinogradov še posebej strme in dajejo veličastna vina

OKUSITE KRASNO
SVEŽA LINIJA

Quercus

Če je sredozemska prehrana nepogrešljiv del vašega načina življenja, vam je sodoben slog vin Quercus pisan na kožo. Prepoznali jih boste po intenzivni sadni aromi. Ta se lepo dopolnjuje s polnim, a svežim okusom, v katerem je moč začutiti briško zemljo. Ker zorijo v posodah iz nerjavečega jekla, vam bo lažje prepoznati njihov sortni značaj.

OKUSITE QUERCUS

Penine

Penine spremljajo vse najpomembnejše trenutke v našem življenju, naj si gre za rojstvo, maturo, poroko, hkrati pa so tudi znanilke pomembnih prelomnic, pospremijo nas v novo leto, novo službo, novo desetletje življenja.

ODKRIJE PENINE

Kakovostni program

Svoje vsakodnevne obroke dopolnite z značilno briško radoživostjo našega kakovostnega programa vin. Ponujajo sodoben slog vina za vse vas, ki tudi od običajnih dni pričakujete več. Odlično se znajdejo ob najrazličnejših priložnostih, od sproščene zabave v krogu prijateljev do umirjene večerje, saj se najbolje počutijo v dobri družbi

Kakovostna vina

Posebna vina

Za posebne priložnosti. Predajte se užitkom ob okušanju naših sladkih desertnih vin Markiz in Pikolit ter drugih posebnosti iz naše kleti.

SPLETNA TRGOVINA

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI