close
Košarica
Your cart is empty

Vina kleti de Baguer

Bonvm Agere Gavdio Viro Est Recto.
Dobro delati je v ponos pokončnemu človeku.

Vina A plus

Belo in rdeče vino A plus je največ, kar vam lahko ponudi briška zemlja. Pridelani sta samo v najboljših letnikih, v omejeni seriji z oštevilčenimi steklenicami. Eleganca vin A plus je rezultat tenkočutnega spremljanja zorenja grozdja na izjemnih legah, skrbnega donegovanja v najboljših barikih in avtorske vloge glavnega enologa. V njih boste zaznali mojstrovo roko ter posebnosti posameznega letnika in rastišča.

OKUSITE A PLUS

Vina de Baguer in de Baguer Single Vineyard

Umetelno prepletanje izbranih sort z najboljših leg daje vinom de Baguer eleganten značaj, ki ga zaznamujejo mehkoba, polnost in aromatičnost. Vini chardonnay-sauvignon blanc in merlot-cabernet franc se odmikata od pretirano polnih vin, ki jih običajno srečamo v najvišjih cenovnih razredih. Enolog v njiju ne išče močnega telesa, temveč jasne sortne arome in mineralnost, s katero se najbolje izrazi briška zemlja.

OKUSITE de BAGUER
Deviško čista in sublimna.

Klasična penina Virgo

Virgo je najbolj dovršena in zahtevna penina Kleti Brda. Omejena serija ročno degožiranih penin v magnum steklenicah ter na novo tudi v manjših, 0,75 L steklenicah, ki vsaj 48 mesecev zorijo na kvasovkah. Po klasični metodi jo pridelamo iz chardonnaya in modrega pinota, svojstveno svežino pa ji da briška prva dama, rebula. Je popolnoma suha penina, namenjena vinskim poznavalcem in ljubiteljem najboljših penečih vin na svetu.

Več o penini Virgo
Klasična penina Virgo

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI