close
Košarica
Your cart is empty

Enodnevni izleti po deželi razgibanih gričev

Želite odkriti, spoznati in doživeti Brda? Doživite jih z nami. Različna doživetja za zaključene družbe. Spoznali vas bomo z najlepšimi kotički, edinstveno kulturno dediščino in bogato zgodovino območja. Prepustite se nam in okusili boste odlična briška vina ter pristno lokalno kulinariko.

Brda tour classic

Doživite Brda in odkrijte njihove najlepše točke – razgledni stolp v Gonjačah, srednjeveško Šmartno in grad Dobrovo. Dan pa zaključite v slogu, s pokušino in kosilom v Kleti Brda.

Min. 20 oseb (zaključena družba) / 6 ur / od 39€
Preberi več

Brda tour culture

Od kavern na Sabotinu do umetniškega Gradna. Skupaj bomo poleg uživanja v enogastronomskih dobrotah odkrivali bogato zgodovinsko in kulturno dediščino Brd.

Min. 20 oseb (zaključena družba) / 7,5 ur / od 52€
Preberi več

Brda za pohodnike

Zakaj ne bi združili prijetno s koristnim in si prelepa Brda ogledali kar peš? Iz Kojskega nas bo pot vodila skozi vinograde in sadovnjake do očarljivih briških vasic Šmartno in Biljana z okusnim zaključkom v Kleti Brda.

Min. 20 oseb (zaključena družba) / 10 ur / od 49€
Preberi več

Vandima

Doživite pravo briško vandimo (trgatev) pri naših vinogradnikih. Ogledali si bomo tudi nekaj najlepših kotičkov Brd in okusili dobrote Kleti Brda.

avgust – september / Min. 20 oseb (zaključena družba) / 8,5 ur min / od 35€
Preberi več

Vse cene so informativne in preračunane za skupino 20 ljudi. Minimalno število udeležencev za izvedbo izleta je 10 ljudi.

Vsak izlet lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Escape Room Klet Brda

Vinogradniška galerija grofa Silverija de Baguerja v Kleti Brda.

Min. 2 osebi / 1 uro / od 60€
Preberi več
5-zvezdično doživetje

Wine bliss Motnik

Ekskluzivno butično doživetje Wine Bliss z vinom Motnik je posebno zato, ker ob obisku zelenih Brd spoznate njeno preteklost in košček kulturne dediščine staroverstva. Po konceptu Intiniti, ki v svoja doživetja vpleta znanost, umetnost in naravo, s pomočjo prakse čuječnosti spoznate, kako so ljudje živeli nekoč, kaj so delali v vinogradu in kako je ob trti danes. Poleg tega vam ponujamo, da s čuječnostjo ob vinu (winefulness) čuječe okusite tudi prav posebno vino Motnik, narejeno po izročilu starovercev.

Min. 2 osebi / 3 ure / od 109 €
Preberi več Pošlji povpraševanje info@intiniti.si

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI