close
Košarica
Your cart is empty

Soba pobega

Deli facebook
Poišči skrivnostni ključ v eni uri!

SOBA POBEGA oz. ESCAPE ROOM Z VINOGRADNIŠKO VSEBINO V KLETI BRDA

Na igriv način predstavlja kulturno dediščino in tradicijo, izobražuje o vinski kulturi in ponuja privlačen način pobega od vsakodnevne rutine. Čaka vas noro zabavna, izvirna in osupljiva 5D preizkušnja, kot je še ni bilo! Vam bo uspelo najti skrite namige, rešiti uganke, dešifrirati kode in še pravočasno odkriti, kje se skriva skrivnostna zapuščina grofa Silverija de Baguerja? A pozor, časa je le eno uro! Vam bo uspelo? 😊

Escape room je primeren za skupino prijateljev, družino ali poslovne partnerje. Naenkrat lahko sprejmemo od 4 do 6 oseb.  Escape room je prav tako odlično darilo za prav vse generacije!

Enotna cena escape room igre je 72 EUR  /  igra za dva do štiri igralce.

Peti (ali šesti igralec) – doplačilo 18€ na osebo.

Darilne bone dostavimo v fizični obliki na vaš naslov.

Čas trajanja:1h.

Napolnimo življenje z doživetji!

var widget = new SimplybookWidget({“widget_type”:”iframe”,”url”:”https:\/\/kletbrdadobrovo.simplybook.it”,”theme”:”dainty”,”theme_settings”:{“timeline_show_end_time”:”1″,”timeline_hide_unavailable”:”1″,”hide_past_days”:”0″,”sb_base_color”:”#f8bd0b”,”secondary_color”:”#e4ebf5″,”sb_text_color”:”#a1a1a1″,”display_item_mode”:”block”,”body_bg_color”:”#ffffff”,”sb_background_image”:””,”sb_review_image”:””,”dark_font_color”:”#293b36″,”light_font_color”:”#ffffff”,”sb_company_label_color”:”#ffffff”,”sb_cancellation_color”:”#ff7a93″,”hide_img_mode”:”0″},”timeline”:”modern”,”datepicker”:”top_calendar”,”is_rtl”:false,”app_config”:{“allow_switch_to_ada”:0,”predefined”:{“provider”:”6″,”service”:”1″,”group_booking”:”1″}}});

Dodatne informacije:
05 331 0144
boris.leskovar@klet-brda.si

“Igro pobega smo zasnovali v sodelovanju z ekipo Enigmarium® – extraordinary experiences, ki je leta 2014 zasnovala in odprla prvi escape room v Ljubljani, danes pa je Enigmarium z več kot tridesetimi avtorskimi resničnostnimi igrami trendsetter inovativne igrifikacije turističnih doživetij / dogodkov / znamenitosti v regiji Alpe Adria.

 

Najbolj priljubljene in večkrat nagrajene igre Enigmarium® odlikuje odličen »game flow« ter unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, zasnovane na simbolni ravni in tako, da vsak pride na svoj račun. Skrbno zasnovan dramaturški lok ter zgodba igralce držita v napetosti do zadnje sekunde. Najprijaznejši »gamemasterji« pa priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se zmenek, praznovanje rojstnega dne ali teambuilding spremeni v nepozabno doživetje.

 

Preveri, zakaj so igre Enigmariumove igre tako priljubljene, rezerviraj termin in pobegni od dolgčasa!”

Spoznaj ENIGMARIUM

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI