close
Košarica
Your cart is empty
11-12-2023

Prihaja Virgo Zero 0,75 l

Nova podoba in nov volumen za našo najboljšo penino

Virgo je najbolj dovršena in zahtevna penina Kleti Brda, ki zori v ekskluzivni kleti de Baguer. Omejena serija ročno degožiranih penin kar 48 mesecev zori na kvasovkah. Po klasični metodi jo pridelamo iz chardonnaya in modrega pinota, svojstveno svežino pa ji da briška prva dama, rebula. Je popolnoma suha penina, namenjena vinskim poznavalcem in ljubiteljem najboljših penečih vin na svetu.

Doslej smo jo pridelalovali samo v magnum steklenicah (1,5 l), v preteklih dneh pa smo jo na izbranih prestižnih dogodkih premierno predstavili tudi v novi podobi ter novem volumnu –  0,75 litra.

 

 

 

 

Odlično se je znašla in goste navdušila tako v družbi ostrig v restavraciji luksuznega butičnega hotela Mulino kot tudi na Managerskem koncertu, ki je tudi letos v Cankarjevem domu obiskovalce navdušil z izbrano klasično glasbo, ob kateri je klasična penina Virgo Zero še posebej zaigrala.

Klasična penina Virgo Zero 0,75 l bo kmalu na voljo tudi v naših vinotekah in spletni trgovini.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI