close
Košarica
Your cart is empty
07-03-2023

Klet Brda z vini Bagueri Superior na največjem dobrodelnem dogodku fundacije Mavs v Dallasu

Na plesu Mavs Ball tudi največja slovenska klet, Klet Brda

Mavs ball je dobrodelni ples, ki ga je letos že 8. leto zapored organiziral košarkarski klub Dallas Mavericks in je namenjen zbiranju sredstev za fundacijo kluba, ki z zbranimi sredstvi preko neprofitnih organizacij pomaga ženskam, mladim in družinam v stiski ter ustanavlja bralne centre in igrišča za mladino v Teksasu.

Vsako leto se ga udeleži okoli 800 gostov iz vrst sponzorjev, igralcev in drugih podpornikov kluba. Letos se je ta prestižni dogodek odvil v petek, 3. marca 2023 v Dallasu. Klet Brda je dogodek izkoristila tudi za druženje s svojimi poslovnimi partnerji iz ZDA, kjer ima hčerinsko podjetje Laureate Imports in kamor letno izvozi že skoraj milijon steklenic vina.

Bagueri superior

Na dogodku, ki se ga je udeležil tudi naš košarkarski superzvezdnik Dallas Mavericksov, Luka Dončić, so imela vina Bagueri superior iz briške kleti prav posebno vlogo. Udeleženci večera so ob odlični kulinariki lahko odkrivali štiri vina iz linije vrhunskih, mednarodno nagrajenih vin Bagueri superior, in sicer sivi pinot ramato, chardonnay, merlot in nenazadnje cabernet sauvignon Bagueri superior.

Bagueri superior znotraj portfelja Kleti Brda predstavlja najvišje pozicionirano vinsko blagovno znamko z več kot 30-letno tradicijo. Ta zrela vina, ki so ime dobila po Silveriju de Baguerju, zorijo v hrastovih sodih in so izrazno izjemno bogata.
Danes linijo Bagueri superior sestavljajo strukturno bogata, a elegantna vina, ki prepričajo tako priznane strokovnjake na mednarodnih ocenjevanjih kot tudi ljubitelje vina po vseh svetu. Vina Bagueri superior so svetovljanska, saj vsako leto prejmejo številna mednarodna priznanja, strežejo pa jih v najboljših restavraciji širom sveta, odlično pa so se odrezala tudi na dogodku Mavs ball v Dallasu.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI