• en
  • sl
  • it

BRDA ZA POHODNIKE

Kojsko – Gonjače –Šmartno – Biljana – Klet Brda

Izlet za tiste, ki si poleg ogledov in kulinaričnih doživetij želijo tudi aktivnosti. Pohod po Brdih pričenjamo v Kojskem, kjer si bomo ogledali cerkvico sv. Križa z gotskim oltarjem. Skozi vinograde in sadovnjake se bomo sprehodili do razglednega stolpa v Gonjačah, ki ponuja prečudovit pogled na Brda, Alpe, Jadran, Kras in Furlanijo. Sprehodili se bomo do srednjeveške utrjene vasice Šmartno z ozkimi »gasami«. Po malici bomo krenili v Biljano, mistično vasico s cerkvico sv. Mihaela. Obiskali bomo Klet Brda, največjo pridelovalko in izvoznico slovenskih vin, kjer bo tudi vodena degustacija briških vin s tipičnim kosilom.

Okviren itinerarij:

09:00 –10:30 Kojsko
11:10 – 11:40 Gonjače, razgledni stolp
12:00 – 13:40 Šmartno, ogledi in malica
14:10 – 14:40 Biljana
15:10 – 18:00 Klet Brda, Dobrovo, degustacija in kosilo

Cena: 49 € na osebo z DDV-jem vključuje vse oglede z vstopninami po programu, malico, pokušino vin, kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

Vse cene so informativne in preračunane za skupino 20 ljudi. Minimalno število udeležencev za izvedbo izleta je 10 ljudi. Vsak izlet lahko tudi prilagodimo vašim željam. Za ponudbo in več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

REZERVACIJA

kontakt za rezervacije

BORIS LESKOVAR

Vodja vinoteke in turističnih storitev

T | +386 (0)5 33 10 144,
M | +386(0)40 540 895,
@ | boris.leskovar@klet-brda.si


Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo


Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.