• en
  • sl
  • it

BRDA TOUR – CLASSIC

Gonjače – Šmartno – Dobrovo

Razgledni stolp v Gonjačah ponuja veličasten pogled na pravljična Brda, ugnezdena med Alpami in Jadranom. V srednjeveški vasici Šmartno se bomo sprehodili po ozkih uličicah, obiskali lokalne znamenitosti in spoznali arhitekturne posebnosti. Nadaljevali bomo v poznorenesančnem gradu Dobrovo z galerijo Zorana Mušiča in muzejsko zbirko grofa de Baguer. Od tu se bomo skozi vinograd in sadovnjak sprehodili do Kleti Brda, največje pridelovalke in izvoznice slovenskih vin. Sledi voden ogled kleti in pokušina vrhunskih briških vin ob tipičnem briškem kosilu.

Okviren itinerarij:

10:00 – Solkan
10:20 – 10:50 Gonjače, razgledni stolp
11:00 – 12:00 Šmartno
12:10 – 13:00 Grad Dobrovo
13:10 – 16:00 Klet Brda, degustacija in kosilo

Cena: od 39 € na osebo z DDV-jem vključuje vse oglede z vstopninami po programu, pokušino vin, kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

Vse cene so informativne in preračunane za skupino 20 ljudi. Minimalno število udeležencev za izvedbo izleta je 10 ljudi. Vsak izlet lahko tudi prilagodimo vašim željam. Za ponudbo in več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

REZERVACIJA

kontakt za rezervacije

BORIS LESKOVAR

Vodja vinoteke in turističnih storitev

T | +386 (0)5 33 10 144,
M | +386(0)40 540 895
@ | boris.leskovar@klet-brda.si


Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo


Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.