close
Košarica
Your cart is empty
09-06-2022

Decanter 2022 – Nagrajena vina

Na letošnjem 19. ocenjevanju Decanter World Wine Awards (DWWA), ki je največje in najvplivnejše vinsko ocenjevanje na svetu, je 15 naših vin prejelo medaljo, kar je izjemen uspeh. Z zlatom je bilo okronano vino Rebula Bagueri superior 2018.  Poleg tega smo prejeli srebrne in bronaste medalje za 9 izmed naših blagovnih znamk (A Plus, De Baguer, Krasno in Quercus) ter medaljo za vino Krasno Sauvignon Blanc / Ribolla Gialla, ki ga prodajamo na Britanskem trgu, ter prejeli smo tudi tri medalji za vina znamke Schumacher. S tem uspehom dokazujemo kakovost naših vin ne samo v najvišjih razredih, ampak tudi vin, ki so sveža, sadna in namenjena za vsako priložnost. 

Vsaka medalja je zgodba zase, pri mednarodnem trženju pa največ odtehta konsistentna kakovost, kar pomeni, da vina ne nihajo v kakovosti in si zato vsako leto prislužijo medalje na zahtevnih mednarodnih ocenjevanjih. Vrhunska in konsistentna kakovost vin iz Kleti Brda je rezultat sprva izjemnega področja Brd, ki se v svetu uvršča med najboljša področja za pridelavo vin, ter zavezanosti Kleti k vrhunski kakovosti vse od vinograda do vina v steklenici. Vsaka steklenica je rezultat skrbnega dela članov Kleti Brda v svojih družinskih vinogradih in enološko izurjene ekipe največje slovenske pridelovalke in izvoznice slovenskih vin.

Napolnimo življenje z vrhunskimi vini!

Nagrajena vina:

Rebula Bagueri superior 2018

 

A plus belo 2017
de Baguer Merlot-Cabernet Franc 2017
Single Vineyard Merlot 2018
Krasno Sauvignon Blanc-Ribolla Gialla 2021
Schumacher Cabernet Franc 2018
Schumacher Pinot Noir 2018
Krasno Belo-White 2020
Rebula Quercus 2021
Sivi pinot Quercus 2021

 

Bagueri Sauvignon Blanc 2019
Krasno Rdeče 2020
Schumacher Sauvignon Blanc 2021
Quercus Selekcija Rdeča Zvrst 2020
Beli Pinot Quercus 2021

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI