close
Košarica
Your cart is empty

Vandima

Doživite pravo briško vandimo (trgatev) pri naših vinogradnikih. Ogledali si bomo tudi nekaj najlepših kotičkov Brd in okusili dobrote Kleti Brda.

Gonjače – Šmartno – Trgatev – Dobrovo Klet Brda

Vandima

Opojne vonjave zrelega grozdja, tople barve vinogradov v zgodnji jeseni, prijateljska atmosfera druženja v naravi. Vse to so sanje marsikaterega popotnika.
Na razglednem stolpu v Gonjačah se bomo naužili čudovite panorame, ki jo ponuja pokrajina med Julijskimi Alpami in Jadranom. Sprehodili se bomo po srednjeveški vasici Šmartno. V vinogradu bomo doživeli “ritual vandime” – obiranje grozdja – ter spoznali vinogradnike in prve faze ustvarjanja vina. Obiskali bomo Klet Brda, največjo pridelovalko in izvoznico slovenskih vin in nadaljevali z vodeno degustacijo briških vin in tipičnim lokalnim kosilom.
V primeru slabega vremena si organizator pridržuje pravico do spremembe programa
Program je na voljo v času trgatve (avgust-september).

V primeru slabega vremena si organizator pridržuje pravico do spremembe programa
Program je na voljo v času trgatve (avgust-september).

Približen itinerarij:

09:00 – 09:20 Gonjače, razgledni stolp
09:30 – 10:30 Šmartno ogled
11:00 – 13:30 Trgatev
14:00 – 16:30 Klet Brda, Dobrovo, ogled z degustacijo in kosilom

Cena: 35 € na osebo z DDV-jem vključuje vse oglede z vstopninami po programu, pokušino vin, kosilo, vodenje in organizacijo izleta (zaključena družba).

Vse cene so informativne in preračunane za skupino 20 ljudi. Minimalno število udeležencev za izvedbo izleta je 10 ljudi. Vsak izlet lahko tudi prilagodimo vašim željam. Za ponudbo in več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

BORIS LESKOVAR boris.leskovar@old.klet-brda.si

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI