• en
  • sl
  • it

V Kleti Brda s pomočjo rebule zbrali 1000 evrov za akcijo Deželak – Junak

Klet Brda je sodelovala pri zbiranju sredstev za dobrodelno akcijo Radia 1 Deželak  – Junak, ki bo otrokom iz socialno ogroženih družin omogočila lepe počitnice na morju.

Priljubljeni radijski voditelj Radia 1 je namreč svojo dobrodelno kolesarsko turo pričel v soboto, 3.6. in to prav izpred Kleti Brda, ki je bila tudi cilj Kolesarskega maratona Junaki vinogradov istega dne. Udeleženci maratona so lahko pripomogli k zbiranju sredstev, saj je klet Brda od vsake prodane steklenice rebule namenila 1 evro za dobrodelno akcijo. Slednja se je nadaljevala celoten čas Mihovega kolesarjenja, in sicer do 9.6., v vseh vinotekah kleti Brda.

Na tak način so v kleti zbrali v enem tednu 1000 evrov, za kar se zahvaljujejo vsem sodelujočim in želijo otrokom brezskrbno poletje.

Prisluhnite pogovoru Mihe Deželaka in Denisa Avdića na Radiu 1!


Objavljeno dne 13. 6. 2017 v kategoriji: ,

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.