• en
  • sl
  • it

BRDA TOUR – CULTURE

Sabotin – Šmartno – Vinska klet – Gradno

Na Sabotinu, ki je danes park miru, nekoč pa bojišče Soške fronte, bomo doživeli preplet naravnih in zgodovinskih znamenitosti. Odkrivali bomo vojaške kaverne, lokalno favno in floro ter osupljive razglede. Po topli malici se bomo podali v srednjeveško vasico Šmartno z ozkimi uličicami in unikatnimi arhitekturnimi elementi. Ogledali si bomo Klet Brda, največjo pridelovalko in izvoznico slovenskih vin, kjer bo tudi vodena degustacija briških vin s prigrizkom. V Gradnem, mali vasici z zanimivo cerkvico sv. Jurija, si bomo ogledali dela znamenitih slikarjev Mušiča in Spacala. Zaključek s poznim, a nadvse okusnim kosilom na turistični kmetiji v Brdih.

Okviren itinerarij:

10:00 – Solkan
10:30 – 12:30 Hrib Sabotin
13:00 – 14:00 Šmartno
14:10 – 15:50 Klet Brda, degustacija
16:00 – 16:40 Gradno
17: 00 Pozno kosilo na turistični kmetiji

Cena: 52 € na osebo z DDV-jem vključuje vse oglede z vstopninami po programu, malico na Sabotinu, pokušino vin s prigrizkom, kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

Vse cene so informativne in preračunane za skupino 20 ljudi. Minimalno število udeležencev za izvedbo izleta je 10 ljudi. Vsak izlet lahko tudi prilagodimo vašim željam. Za ponudbo in več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

REZERVACIJA

kontakt za rezervacije

BORIS LESKOVAR

Vodja vinoteke in turističnih storitev

T | +386 (0)5 33 10 144,
M | +386(0)40 540 895,
@ | boris.leskovar@klet-brda.si


Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo


Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.