• en
  • sl
  • it

Dobrodelna penina : REBULA CEROVO 

8.50

Letnik vina: 2019
Alkohol: 12,5 % vol

Brut- zelo suho

Na zalogi – predvidoma dobava v 2-3 delovnih dneh.


Kategorija:

Opis

Dobrodelna penina: REBULA CEROVO 

Peneča rebula je ikona med peninami, saj smo jo v Kleti Brda prvič napolnili že davnega leta 1962. Je sveža in lahkotna zelo suha penina, ki se odlično obnese kot aperitiv ali kot spremljava ribjim jedem. Letos smo jo v poklon briškega in slovenskega kolesarstva odeli v priložnostno podobo, ki smo jo poimenovali Rebula Cerovo.

15. etapa Gira d’Italia, ki bo na sporedu 23.5.2021, bo kolesarje vodila skozi Brda in prav v Cerovem jih čaka najtežja preizkušnja, saj je tam naklon trase kar 25 %.

Penina bo v maju in poletnih mesecih na prodaj v naših vinotekah in spletni trgovini. Del izkupička od prodaje pa bo šel za dober namen.
Od vsake prodane steklenice rebule Cerovo v MAJU IN JUNIJU bomo 1 evro donirali Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za rehabilitacijo kasneje oslepelih.

Napolnimo življenje s svežino in dobroto

 

Objavljeno dne 14. 5. 2021 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.