• en
  • sl
  • it

Srebrna medalja za Avia chardonnay

Letošnje, že 27. ocenjevanje Chardonnay du Monde® je potekalo med 11. in 13. marcem 2020 v Château des Ravatys v Burgundiji. Tudi letos so na ocenjevanju sodelovala vina iz več kot 40 držav in strokovna žirija se je držala strogih standardov kakovosti, ki zagotavljajo kredibilnost tega prestižnega mednarodnega ocenjevanja chardonnay-jev.

Ponosni smo, da je naše vino Avia chardonnay 2018 prejelo srebrno medaljo. 

V lanskem letu 2019 smo praznovali 40. obletnico, ko so prve stklenice Avie prišle na ameriški trg daljnega leta 1979. Ste vedeli, da ime AVIA izhaja iz angleške različice imena naše nekdanje države – YUGOSLAVIA? Vina iz linije Avia so sveža, sadna in mineralna. AVIA je še vedno naša najuspešnješa in najbolj prodajana znamka v Združenih državah Amerike, s takimi nagradami pa dokazujemo tudi njeno konsistneno kakovost.

 

Objavljeno dne 19. 3. 2020 v kategoriji: , ,

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.