Quercus nagradna igra
Nagradna igra je zaključena.
Hvala vsem za sodelovanje
Diši po ribah ...
Quercus rebula
Rebula je sinonim za Brda, osvežujoča in nepozabna. V ustih jo prepoznamo po aromi agrumov, zelenega jabolka, ki jo nežna zaokroži vonj akacije. Znana je tudi po svoji mineralnosti in prijetni svežini, ki očisti usta. Božansko se spaja z ribami, kot sta postrv in brancin, morskimi sadeži, karpačom in različnimi narezki. Postrežemo jo ohlajeno, priporočamo temperaturo med 8 in 10 stopinj celzija.
Odkrijte Quercus Rebulo >
... ali po mesu?
Quercus merlot
Merlot mehko, sočno, sadno – skratka, zapeljivo rdeče vino. Aroma spominja na zrele češnje, maline, murve in robidnice ter mediteranske začimbe. V ustih gladko, srednje polnega telesa, s prijetnimi sladkimi tanini. Odlično se poda k začinjenim jedem, mesnim jedem z žara, zrezkom, ražnjičem in čevapčičem, pa tudi k pici. Postrežemo ga rahlo ohlajenega, priporočamo temperaturo med 14 in 16 stopinj celzija.
Odkrijte Quercus Merlot >
Nagradna igra je zaključena. Hvala vsem za sodelovanje

S Quercusom nikoli ne zgrešiš

Quercus je sinonim za sodobni slog vina – sveže, sadno dišeče in polnega okusa. Vina Quercus so odlična spremljava jedem mediteranske kuhinje, odlično pa se prilegajo tudi k jedem z žara. Sezona piknikov je tu, izberite rebulo ob ribah na žaru, ljubitelji mesa na žaru pa ne boste zgrešili z merlotom.

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.