• en
  • sl
  • it

Quercus navdušuje z novimi medaljami

Sommelier Wine Awards je edino ocenjevanje za HORECA sector v Veliki Britaniji. Prvič je bilo organizirano leta 2007 in je z leti postalo referenčna točka za kupce vin za hotele, bare in restavracije po vsem svetu. Ocenjevalna žirija je sestavljena iz vinskih strokovnjakov z nazivom Master Sommelier ter Master of Wine, kar ji daje še večjo kredibilnost.

Z velikim veseljem smo prejeli novico, da je na letošnjem ocenjevanju Quercus rebula 2019 prejela bronasto medaljo, Querus Cabernet Merlot 2018, ki ga prodajamo samo na tem zahtevnem Britanskem tržišču, pa je prejel zlato medaljo.

Linija vin Quercus tako ni samo ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk vrhunskega vina v Sloveniji, ampak z vsakoletnimi prejetimi nagradami na mednarodnih vinskih ocenjevanjih dokazuje svojo konsistentno kakovost. V letu 2020 znamka Quercus praznuje 20. obletnico in je zato dobila tudi osveženo podobo. Začetki blagovne znamke Quercus segajo v leto 2000, ko so v Kleti Brda vizionarsko in drzno zasnovali blagovno znamko za vrhunska vina, pridelana na izbranih briških legah, ki je kmalu postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk vin v Sloveniji. Quercus s svojim prepoznavno briškim okusom prepriča tudi številne ljubitelje vina po svetu, saj ga Klet Brda izvaža že v 28 držav širom sveta.

 

  

Objavljeno dne 5. 5. 2020 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.