• en
  • sl
  • it

Quercus praznuje 20. let

Quercus z novo podobo ob 20. obletnici.

Ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk vrhunskega vina v Sloveniji je ob 20. obletnici dobila novo podobo, ki je počasi že na voljo na  prodajnih policah. Začetki blagovne znamke Quercus segajo v leto 2000, ko so v Kleti Brda vizionarsko in drzno zasnovali blagovno znamko za vrhunska vina, pridelana na izbranih briških legah, ki je kmalu postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk vin v Sloveniji. Quercus s svojim prepoznavno briškim okusom prepriča tudi številne ljubitelje vina po svetu, saj ga Klet Brda izvaža že v 28 držav širom sveta. Ime Quercus izhaja iz latinskega poimenovanja hrasta doba, po katerem je svoje ime dobilo Dobrovo, kjer v Kleti Brda pod skrbnim očesom enologov in kletarjev zorijo vina Quercus.

Njihova zgodba pa se začne v družinskih vinogradih Kleti Brda na skrbno izbranih legah s terasasto obdelanimi vinogradi, kjer se posebno pozornost nameni pridelavi grozdja visoke kakovosti, ob upoštevanju zakonitosti trajnostnega vinogradništva in dolgoletne družinske tradicije. Ko se vrhunsko grozdje v kleti sreča z znanjem in bogatimi izkušnjami pa nastane vrhunsko vino Quercus, ki vsako leto prejme številna mednarodna odličja.

S Quercusom uživajte ob dobri družbi in sredozemski kulinariki, ki je še posebej pisana na kožo njegovemu prepoznavno svežemu, sadnemu in mineralnemu značaju, ki je tipično briški. In konec koncev iskrena hvala, ker se z nami družite že 20 let!

Vabljeni na Quercusovo spletno stran. 

 

Objavljeno dne 10. 2. 2020 v kategoriji: , ,

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.