• en
  • sl
  • it

Predajte se doživetju Wine Bliss Motnik

Ko boste lahko ponovno obiskali Brda, bodo le-ta bogatejša za edinstveno butično doživetje, katerega del smo tudi mi. Vabljeni k čutnemu odkrivanju človeka in vina Motnik ob briški zgodbi. Ekskluzivno butično doživetje Wine Bliss z vinom Motnik je posebno zato, ker ob obisku zelenih Brd spoznate njeno preteklost in košček kulturne dediščine staroverstva. Po konceptu Intiniti, ki v svoja doživetja vpleta znanost, umetnost in naravo, s pomočjo prakse čuječnosti spoznate, kako so ljudje živeli nekoč, kaj so delali v vinogradu in kako je ob trti danes. Poleg tega boste lahko s čuječnostjo ob vinu (winefulness) čuječe okusili tudi prav posebno vino Motnik, ki sta ga naš kletar Igor Skubin in enolog Darinko Ribolica razvijala in modernizirala tekom nekaj let.

Vas zanima več? Vabljeni, da si o doživetju več preberete tukaj in ogledate video doživetja tukaj.

 

 

 

Objavljeno dne 9. 4. 2020 v kategoriji: ,

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.