• en
  • sl
  • it

Nova podoba litrskega programa

V Kleti Brda smo leto 2016 začeli z novostmi. Na police že prihaja prenovljena linija kakovostnih briških vin v litrski embalaži.

litski_obe

Litrski program kakovostnih vin je zvezda stalnica v našem portfelju že vse od ustanovitve kleti leta 1957. Gre za vina s tradicijo in posebnost, po kateri se slovenski vinski trg razlikuje od zahodnoevropskih dežel, ki litrske embalaže za vina ne pozna. Šest belih in dve rdeči vini z zaščitenim geografskim poreklom Goriška Brda prepoznamo po poudarjenih sortnih značilnostih in izraziti mineralnosti, značilni z briški okoliš, zaradi česar so med kupci zelo priljubljena.

Projekt grafične prenove zunanje podobe linije kakovostnih vin je bil tako s stališča zasnove kot realizacije zahteven, saj smo želeli podobo, ki bo v skladu s sodobnimi trendi in bo za kupca čim bolj prijazna – razumljiva, z uporabnimi informacijami.
Nova oblikovalska rešitev predstavlja odmik od prejšnje etikete, saj smo že v preteklih letih nadgradili tudi korporativno komunikacijo in logotip podjetja. Barvno sicer prikliče predhodnico (tako bela kot rdeča vina) in na polici ustvarja markanten blok. Sicer pa novo podobo zaznamuje nekoliko bolj umirjen slog, izčiščenih linij in elementarnih barv. Na njej imajo Junaki vinogradov prav posebno mesto. Njihov pridelek v litrski embalaži z novo podobo že čaka na ljubitelje dobrega vina.

 

 

 

Objavljeno dne 26. 1. 2016 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.