• en
  • sl
  • it

Na policah prestižne berlinske veleblagovnice KaDeWe

Te dni vse do 19. septembra poteka v delikatesnem 6. nadstropju prestižne berlinske veleblagovnice KaDeWe, ki je s 60.000 kvadratnimi metri površin tudi največja veleblagovnica v Evropi, slovenski teden, na katerem se predstavlja 11 slovenskiH pridelovalcev različnih butičnih izdelkov. Te je renomirana hiša vnaprej izbrala in jim dala priložnost tudi za uvrstitev v redno ponudbo. Če se bodo dobro odrezali, bodo dobili svoje mesto na berlinskih trgovskih policah Ka de we. Tega se nadejamo tudi v Vinski kleti »Goriška Brda«, ki se v Ka de we predstavljamo z linijami vin Villa Brici light, Quercus in Bagueri.

Kot največja slovenska klet in največja izvoznica slovenskega stekleničenega vina – Klet Brda – na Slovenskih kulinaričnih tednih obiskovalcem KaDeWe nudimo pokušino vin Bagueri chardonnay 2011, ki je poleg drugih medalj letos prejel tudi naziv svetovni šampion belih vin na ocenjevanju Vino Ljubljana. Iz linije prestižnih vin smo ponudili Quercus sauvignon blanc 2014 in modri pinot 2013. Iz nižje alkoholne linije Villa brici light s samo 10,5 odstotka alkohola pa chardonnay 2014 in merlot 2013.

Svoja vina na nemškem trgu že vrsto leto prodajamo različnim distributerjem za gostinski sektor. Na leto z Nemčijo, kamor prodajamo predvsem vina naših blagovnih znamk Villa Brici, Quercus in Bagueri, naredimo več kot 150 tisoč evrov prometa.

Od svoje predstavitve v KaDeWe si poleg uvrstitve v redno ponudbo obetamo tudi povečanje prepoznavnosti Slovenije kot vinske dežele, povečanje prepoznavnosti vinorodnega okoliša Brd in seveda tudi Kleti Brda in njenih blagovnih znamk.

Objavljeno dne 15. 9. 2015 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.