• en
  • sl
  • it

Klet Brda se aktivno spopada z izzivi

Tako kot mnogi med vami, smo tudi mi pozorno spremljali dogajanje v zvezi z Covid-19 in posledice, ki jih prinaša v naša življenja. Zdravje naših zaposlenih, članov, partnerjev, gostov in soljudi je za nas najpomembnejše. Hkrati pa smo tukaj zato, da zagotovimo varnost sedaj in tudi stabilnost v prihodnosti v največji možni meri.

V luči vseh zbranih informacij prilagajamo delovanje naše kleti  v skladu s priporočili in navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje in slovenske vlade. Do nadaljnjega smo zaprli vrata naših gostinskih storitev, odpovedali smo vse degustacijske oglede Kleti Brda ter sprejeli vse potrebne ukrepe, ki omogočajo varnost zaposlenih in strank v naših kmetijskih trgovinah Agrarija na Dobrovem in Kojskem ter v naših trgovinah v Kranju, Celju, Ljubljani, Novi Gorici in na Dobrovem. Naše ekipe se tako aktivno prilagajajo na nove okoliščine. Del ekipe že uspešno dela od doma in pripravlja nove ponudbe ter projekte. V tem tednu bomo izvedli videokonferenco s tujim partnerjem in zanj pripravljamo tudi video degustacijo naših vrhunskih vin.

K sreči  tudi naša spletna trgovina deluje nemoteno, prilagodili smo način naročanja, tako da lahko sedaj naša vina naročite tudi po telefonu ali mailu ter vam jih dostavimo po pošti. Več o spletnem naročanju, si preberite tukaj.

Pri tem pa vas tudi mi nagovarjamo, da spoštujete pozive države in zdravstvenih ustanov in v čim večji meri, če lahko, ostanete doma v krogu svojih najbližjih. 

Ostanite zdravi in srečno!

#ostanidoma

Objavljeno dne 16. 3. 2020 v kategoriji: , ,

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.