• en
 • sl
 • it

Klet Brda – ambient za vaša doživetja

Poroka v kleti

Ali bi vaš nepozaben dan radi preživeli sredi romantičnih briških gričev, v eni najbolj prepoznavnih slovenskih vinskih hiš?

V okolju, kjer se tradicija prepleta z modernostjo, lahko naša dvorana sprejme do 250 gostov.  V skladu z vašimi željami pa lahko ustvarimo tudi bolj intimno vzdušje za ožje skupine, saj ima dvorana možnost delitve prostora. Poročno slavje bo z vini priznanih blagovnih znamk naše kleti kot so Quercus, Bagueri, Krasno in A Plus dobilo prav posebno noto.

Dostop do kleti je enostaven, prav tako je dobro poskrbljeno za parkiranje. Prednost je tudi lokacija kleti, ki se nahaja v osrčju Brd, neposredno pod gradom Dobrovo, kjer potekajo civilne poroke.

Poslovna srečanja za kreativne ideje?

V Kleti Brda imamo novo sejno sobo, ki sprejme do 24 udeležencev, opremljeno v skladu z najsodobnejšimi standardi za poslovne dogodke.

REZERVACIJA

kontakt za rezervacije

BORIS LESKOVAR

Vodja vinoteke in turističnih storitev

T | +386 (0)5 33 10 144,
M | +386(0)40 540 895,
@ | boris.leskovar@klet-brda.si  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo


  Starostna omejitev


  Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

  Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

  Vstopi

  Ooops...

  Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
  Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.