• en
  • sl
  • it

BEST BUY AWARD ZA BELA VINA KLETI BRDA

Klet Brda je  prejela priznanje Best Buy Award, podeljeno na podlagi mnenj slovenskih potrošnikov. Priznanje potrjuje najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na trgu med ponudniki belih vin.

V raziskavi Best Buy Award 2017/2018, ki jo je s spletno anketo januarja 2017 izvedla švicarska organizacija ICERTIAS, je Klet Brda prejela največje število glasov anketirancev in tako osvojila prvo mesto v kategoriji  proizvajalcev belih vin in si prisvojila status »Št. 1 – najboljše razmerje med ceno in kakovostjo«.

Best Buy Award je projekt, ki raziskuje in nagrajuje storitve ter izdelke, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, in sicer izključno na podlagi mnenja in izkušenj uporabnikov. Cilj projekta in certifikata je dobiti vpogled v izkušnje in dojemanje uporabnikov o izdelkih in storitvah, ki po njihovem mnenju ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno (t. i. best buy) in s tem kupcem olajšati iskanje najbolj kakovostnih in cenovno najugodnejših izdelkov in storitev tako na domačem kot na mednarodnem trgu.

Bela vina Kleti Brda priznanih blagovnih znamk Quercus, Bagueri, Villa Brici in Krasno so tako ponovno prepričala s svojo kakovostjo in nepremagljivo ceno.

Več o nagradi na http://bestbuyaward.org/SLOVENIA-422IF85

Objavljeno dne 23. 5. 2017 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.