• en
  • sl
  • it

Šampion Bagueri Cabernet Sauvignon 2016 v novi podobi

Bagueri Cabernet Sauvignon 2016 je na letošnjem ocenjevanju Vino Slovenija Gornja Radgona dosegel velik uspeh, saj je prejel šampionski naziv med rdečimi vini. Zato smo ga odeli v novo podobo, in sicer v zlato, ki ga loči od letnika 2015. Najdete ga lahko v naših vinotekah v Ljubljani, Celju, Kranju, Novi Gorici in na Dobrovem ter v izbranih restavracijah in specializiranih trgovinah.

Na etiketi boste lahko opazili koordinate izbranih terasastih vinogradov, kjer smo leta 2016 ročno nabrali grozdje za to zmagovalno vino. Ocenjevalce v Gornji Radgoni je Bagueri Cabernet Sauvignon 2016 prepričal s svojo globoko rubinasto rdečo barvo z vijoličnimi odsevi, poudarjeno aromo po črnem ribezu, slivovi marmeladi, kakavu, čokoladi ter žametnim in polnim okusom, s sladkimi tanini, ki z vaniljevo aromo tvorijo izredno harmonično in kompleksno vino. Fermentacija je potekala v francoskih barrique sodčkih in v velikih hrastovih sodih. Vino je nadalje zorelo 80% v francoskih barrique sodčkih in 20% v velikih hrastovih sodih vsaj 24 mesecev.

Šampiona najdete tudi v naši spletni trgovini.

 

Objavljeno dne 7. 10. 2020 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.