26. 2. 2021
Losos na žaru SESTAVINE: 4 fileji lososa (s kožo) brez kosti, teža enega med 170 in 230 g, debelina med 2 in 3 cm Ekstra deviško oljčno olje sol Sveže mleti črni poper 1/2 limone, razrezane na rezine NAVODILA: Pripravite žar za neposredno pečenje na srednje visoki temperaturi (180–230 °C) in segrejte rešetke ... Preberite več
26. 2. 2021
Sredozemski brancin SESTAVINE: 4 fileji brancina brez kože (teža posameznega okoli 170 gramov) rezine limone (po želji) 3 žlice ekstra deviškega oljčnega olja 1 žlica drobno sesekljanih listov sveže bazilike 1 žlica drobno sesekljanega svežega timijana 2 žličke posušene sivke 1 žlička sesekljanega česna ½ žličke soli ¼ žličke sveže mletega črnega popra ... Preberite več
26. 2. 2021
Zakaj ribe? Ribe so okusne in zdrave, zato jih priporočajo enkrat tedensko. Zakaj jih ne bi spekli na žaru in se tako izognili vonju po ribah v stanovanju? Če imate to možnost, a ne veste, kako se tega pravilno lotiti, imamo nekaj nasvetov za vas. Ob ribah na žaru pa priporočamo bela vina linije Quercus ... Preberite več
28. 12. 2020
Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri Quercus Spomin in iskali prave kombinacije vrhunskega vina Quercus in odlične hrane! Quercusovo praznovanje 20. obletnice se s to igro zaključuje. Želimo vam lepo praznovanje in srečno novo leto. Objavljamo seznam nagrajencev in nagrajenk. Vsakega bomo o prejeti nagradi obvestili tudi po mailu. Darilni paket prejmejo: Novoletni ... Preberite več