• en
  • sl
  • it

A plus belo je prejel ZLATO MEDALJO na ocenjevanju Decanter

Decanter World Wine Awards (DWWA) je največje in najvplivnejše vinsko ocenjevanje na svetu, kjer vina ocenjuje 270 strokovnjakov z nazivom Master of Wine in tudi Master Sommelier z vsega sveta. Zaradi strogega postopka ocenjevanja ima tekmovanje zelo visok ugled na mednarodni ravni.

Na letošnjem 18. ocenjevanju je naše vino A plus belo prejelo ZLATO MEDALJO in 95 točk. A plus je največ, kar lahko briška zemlja ponudi izkušenemu ljubitelju vina. Pridelani sta samo v najboljših letnikih, in sicer v omejeni seriji z oštevilčenimi steklenicami. 

Superlativi. Izjemen letnik 2013. Samo najboljša rebula, chardonnay in pikolit. Skrbno donegovanje v najboljših barikih pod budnim očesom legendarnega enologa Darinka Ribolice, ki vedno znova ustvarja zmagovalne kombinacije.

Ponosni smo na 10 prejetih medalj na Decanter World Wine Awards.

Objavljeno dne 7. 7. 2021 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.