• en
  • sl
  • it

Devetdeset točk za Sauvignon blanc Quercus

Sauvignon blanc Quercus 2015 je na ocenjevanju 5 Star Wines dobil 90 točk, s čimer se je uvrstil med najboljša vina, ki se predstavljajo na sejmu Vinitaly. Sejem, ki se letos že petdesetič zapovrstjo odvija v Veroni, sodi med najpomembnejše vinske dogodke v srednjeevropski regiji. Ocenjevanje 5 Star Wines je v pomoč kupcem na mednarodnem trgu vina, saj jim nudi garancijo kakovosti – tudi za vina, ki morda še niso tako poznana.

Diplomi 5 STAR WINES AWARD_2016 365

Kaj je prepričalo mednarodno strokovno komisijo? Enolog Darinko Ribolica, ki skrbi za prepoznaven in dovršen slog vin Kleti Brda, je o dosežku povedal:

»Sauvignon blanc Quercus 2015 ponuja edinstveno organoleptično doživetje v smislu svežine, elegance in zanimivih sinergij ob spajanju z različnimi jedmi. Gre za vino srednje polnega telesa z izrazitim vonjem po bezgu, kiviju, kosmulji in pasijonki ter rahlo pikantnim zaključkom.«

 

quercus_Sauvignon_Blanc_90  

 

Objavljeno dne 12. 4. 2016 v kategoriji:

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.