• en
  • sl
  • it

IZJEMNA OCENA REBULE KLETI BRDA V ZDA

Ugledna  ameriška vinska revija Wine Enthusiast je v avgustovski izdaji vzela pod drobnogled vina Kleti Brda – kleti, ki izvaža največ slovenskih vin. Ocenila je  10 vin, ki jih klet izvaža v ZDA in rebuli Colliano 2013 namenila kar 90 točkam ter ji dodelila še oznako »best buy«.

Tik pod magičnih 90 točk, ki jih vinski kritiki v ZDA prisodijo je izjemnim vinom, so se uvrstila tudi ostala vina Kleti Brda, med njimi chardonnay in cabernet sauvignon bagueri,bela in rdeča zvrst Colliano, Peneča rebula in vina iz linije Avia. Slednje so prav tako bile ocenjene z »BEST BUY«.

V Laureate International, hčerinskem podjetju Kleti Brda v ZDA, so veseli priložnosti, ki jo je odprla visoka ocena v ugledni reviji. Andrej Valentinčič, direktor trženja Kleti Brda: »Glede na neprepoznavnost Slovenije v ZDA smo res veseli, da so naša vina bila tako dobro ocenjena, saj s tem pridobivamo ugled in povečujemo prepoznavnost vseh Slovenskih vin kakor tudi države Slovenije.«

Objavljeno dne 12. 9. 2016 v kategoriji: ,

Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.