Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI
close
Košarica
Your cart is empty

Brda za pohodnike

Zakaj ne bi združili prijetno s koristnim in si prelepa Brda ogledali kar peš? Iz Kojskega nas bo pot vodila skozi vinograde in sadovnjake do očarljivih briških vasic Šmartno in Biljana z okusnim zaključkom v Kleti Brda.

Kojsko – Gonjače –Šmartno – Biljana – Klet Brda

Brda za pohodnike

zlet za tiste, ki si poleg ogledov in kulinaričnih doživetij želijo tudi aktivnosti. Pohod po Brdih pričenjamo v Kojskem, kjer si bomo ogledali cerkvico sv. Križa z gotskim oltarjem. Skozi vinograde in sadovnjake se bomo sprehodili do razglednega stolpa v Gonjačah, ki ponuja prečudovit pogled na Brda, Alpe, Jadran, Kras in Furlanijo. Sprehodili se bomo do srednjeveške utrjene vasice Šmartno z ozkimi »gasami«. Po malici bomo krenili v Biljano, mistično vasico s cerkvico sv. Mihaela. Obiskali bomo Klet Brda, največjo pridelovalko in izvoznico slovenskih vin, kjer bo tudi vodena degustacija briških vin s tipičnim kosilom.

Okviren itinerarij:

09:00 –10:30 Kojsko
11:10 – 11:40 Gonjače, razgledni stolp
12:00 – 13:40 Šmartno, ogledi in malica
14:10 – 14:40 Biljana
15:10 – 18:00 Klet Brda, Dobrovo, degustacija in kosilo

Cena: 49 € na osebo z DDV-jem vključuje vse oglede z vstopninami po programu, malico, pokušino vin, kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

Vse cene so informativne in preračunane za skupino 20 ljudi. Minimalno število udeležencev za izvedbo izleta je 10 ljudi. Vsak izlet lahko tudi prilagodimo vašim željam. Za ponudbo in več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

Pošlji povpraševanje:
BORIS LESKOVAR boris.leskovar@klet-brda.si