close
Košarica
Your cart is empty

Tri lučke

Tri lučke

Tri lučke vas bodo očarale že zaradi svoje lokacije, saj se nahajajo sredi vinogradov in imajo prekrasen pogled na Krško dolino. Dejan Mastnak, ki ni zgolj šef in vodja restavracije, ampak je tudi navdušenec in strokovnjak za peko na žaru. V iskanju popolnih, sezonskih okusov s poudarkom na lokalnih sestavinah pa svoje goste navdušuje že 25 let. V treh lučkah vas bodo prepričali z vrhunskimi domačimi okusi, ki vas bodo navdušili s svojo preprostostjo in neporednostjo. V njihovi vinski kleti pa boste našli vrhunska vina, ki bogatijo odlične krožnike. Ob 30. obletnici Baguerija so za nas pripravili steak iz krškopoljca, ki ga je odlično dopolnil naš Merlot Bagueri.

Tri lučke

Sremič 23
8270 Krško
Slovenija

PRIKAŽI NA ZEMLJEVIDU

Naše odlično sodelovanje dopolnjuje tudi zavezanost k okoljski odgovornosti in trajnostnemu delovanju v turistični industriji. Klet Brda in Tri lučke smo namreč prejemniki mednarodnega okoljskega znaka Zeleni ključ.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI