close
Košarica
Your cart is empty

Stari Bunar

Stari Bunar

Vina Bagueri Superior so prisotna v številnih vrhunskih restavracijah v najrazličnejših delih sveta. Ob 30. obletnici tega vrhunskega vina smo odšli tudi v izvrstno družinsko restavracijo Stari Bunar v Beograd, v Srbijo, kjer že vrsto let točijo naša vrhunska vina. Stari Bunar je restavracija, kjer se sreča moderen sijaj s tradicionalno srbsko klasiko. Izredna gastronomska ponudba, ki temelji na jedeh iz nekih “prejšnjih časov”, kot so jagnjetina, teletina, jedi izpod sača, kozlički, pogače, pite, so v restavraciji dobile novo podobo in na novo zaživele ter navdušile s svojimi okusi in izredno vinsko spremljavo, ki je na voljo v tem prijetnem družinskem ambientu. Ob 30. obletnici so za nas pripravili odličnega jagenjčka, ki se je lepo ujel z odlično Rebulo Bagueri.

Restoran Stari Bunar

Ozrenska 12,
Beograd,
SrbijaOb 30. obletnici tega vrhunskega vina smo odšli tudi v izvrstno družinsko restavracijo Stari Bunar v Beograd, v Srbijo.

PRIKAŽI NA ZEMLJEVIDU

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI