close
Košarica
Your cart is empty
05-04-2023

Ne spreglejte naših velikonočnih ugodnosti

Podarjamo vam posebne popuste na širok nabor naših vin!

Bližajo se velikonočni prazniki in z njimi čas, ko se spet bolj posvetimo družini in skupnim trenutkom. Da bodo prazniki še lepši in bolj sproščeni, smo za vas pripravili  izbor vin Kleti Brda, s katerimi boste obogatili družinska kosila.

Do 8.4.2023 vam podarjamo posebne popuste na širok nabor naših vin: -10% na vina Bagueri, penine Bagueri in desertna vina ter -20% na vina Quercus, Krasno in Charmat penine.

Izberite vino, ki najbolj ustreza vašemu okusu.

Če je sredozemska prehrana nepogrešljiv del vašega načina življenja, vam je sodoben slog vin Quercus pisan na kožo. Prepoznali jih boste po intenzivni sadni aromi. Ta se lepo dopolnjuje s polnim, a svežim okusom, v katerem je moč začutiti briško zemljo.

V vinih gastronomske linije Krasno boste okusili vse značilnosti izjemnega vinskega okoliša. So del zahtevne sodobne gastronomije najboljših restavracij z vse bolj zaželenimi svežimi in sadno dišečimi vini, ki se lepo podajo k različnim jedem.

spletna trgovina

Za bolj zahtevne kupce ter ljubitelje dobrega in najboljšega predlagamo vina Bagueri Superior, zrela, strukturno bogata, a elegantna vina, ki prepričajo tudi priznane strokovnjake na mednarodnih ocenjevanjih.

V polnem okusu vin Bagueri Superior boste dojeli z minerali bogato briško zemljo v objemu mediteranskega sonca. Kompleksne, a še vedno sveže arome, pa vas bodo spomnile na bližnje alpske očake in Jadransko morje.

Kot aperitiv ali ob sladici postrezite penino, ki so odlična izbira, ko si zaželite dobrih mehurčkov v slogu. Poseben osvežujoč okus našim peninam daje izbrano grozdje z ugodnih leg briških gričev. Pridelujemo jih tako po tankovski metodi (charmat) kot po klasični metodi.

Peneča rebula je naša najbolj prepoznavna penina, je sveža in sadno dišeča. Ljubitelji polsuhih penin lahko izbirajo med dbema peninama Quercus, Quercus sec in Quercus rosé, ki očara tudi s privlačno barvo. Ljubitelje sladkih okusov pa vedno navduši naš sortno dišeč in ravno prav sladek ter lahkoten Peneči muškat.

Linija Bagueri penin je pridelana iz grozdja iz izbranih najboljših vinogradov na navišjih briških legah. Izbirate lahko med klasičnimi peninami Bagueri Zero, Bagueri Brut, Bagueri rosé in penino Virgo. Klasika, ki nikoli ne razočara.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI