close
Košarica
Your cart is empty
06-03-2023

Obdarujte vaše najdražje ob dnevu žena in dnevu mučenikov

Izkoristite 20 % popust na vina Krasno!

Ta teden slavijo ženske ob dnevu žena, moški pa bodo na svoj račun prišli ob dnevu mučenikov. Na vas smo se spomnili tudi v Kleti Brda, zato vam med 6. in 11. marcem podarjamo 20 % popust na vina Krasno.

Katero izbrati? Naj vam pomagamo!

Belo in rdeče vino Krasno odlikujeta bogata struktura in svež aromatski profil, zato pokrivata širok spekter kulinarike in z njimi ne boste nikoli zgrešili.

Strukturirana rebula Krasno, zorjena v velikih hrastovih sodih, je dobra izbira za ljubitelje sveže rebule, ki želijo še stopničko naprej v svet zrelejših vin.

 

Ljubitelji rdečih vin pa lahko izbirajo med merlotom Krasno, bogatim vinom globoko rdeče barve s široko pahljačo sadnih arom, modrim pinotom Krasno, ki je z lepo izraženimi tanini prijetno mehek in polnega telesa, in vinom syrah Krasno, ki ima nekoliko bolj ekstravaganten, zeliščno-začimbni značaj.

Če pa niste ne za belo ne za rdeče, izberite Krasno orange, bogato, kompleksno in strukturno vino, ki se odlično poda k bolj začinjeni in pikantni hrani!

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI