close
Košarica
Your cart is empty
22-02-2022

Bagueri navdušuje z novimi medaljami

Razveselili smo se novice, da sta na letošnjem ocenjevanju Vinalies® Internationales v Franciji, chardonnay Bagueri 2017 in sauvignon blanc Bagueri 2019 prejela srebrno medaljo.

Mednarodno vinsko ocenjevanje Vinalies® Internationales poteka v Parizu, kjer že od leta 1994 podeljujejo najprestižnejše vinska odličja. Žirija je sestavljena iz 130 vinskih ocenjevalcev iz celega sveta. Veseli smo, da so tudi naša vina Bagueri prepričala tako zahtevno žirijo.

Linija vin Bagueri tako ni samo ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk vrhunskega vina v Sloveniji, ampak z vsakoletnimi prejetimi nagradami na mednarodnih vinskih ocenjevanjih dokazuje svojo konsistentno kakovost. V letu 2022 znamka Bagueri praznuje 30. obletnico. Začetki blagovne znamke Bagueri segajo v leto 1992, ko so v Kleti Brda vizionarsko in drzno zasnovali blagovno znamko za vrhunska vina, pridelana na izbranih briških legah, ki je kmalu postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk vin v Sloveniji.

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI