close
Košarica
Your cart is empty
11-11-2021

Veselo martinovo v krogu najbljižjih

MARTINOVANJE LETOS DRUGAČE

Briški vinogradniki se letos lahko pohvalimo s količinsko normalnim in kakovostno odličnim letnikom, prav zato smo se zelo veselili, da se bomo ob martinovem, ki je naš največji praznik, lahko ponovno družili z vami, naši cenjeni prijatelji, saj se imamo ob takšnem pridelku res česa veseliti.
Trenutne epidemiološke razmere pa žal tudi letos ne dopuščajo, da bi naše tradicionalno martinovanje izpeljali, zato smo dogodek odpovedali. Zdravje je na prvem mestu in verjamemo, da bodo kmalu razmere bolj naklonjene druženju ob dobrem vinu in kulinariki.
Vseeno pa si želimo duh sv. Martina vsaj nekoliko ponesli med vas, v vaše domove, kjer verjamemo, da ga boste v ožjem krogu tudi letos obeležili. Zato smo pripravili kratek video, preko katerega vam želimo predstavili značilnosti vinskega letnika 2021, briške navade in tradicionalno kulinariko ob martinovem.

 

 

Želimo vas veselo martinovanje!

Starostna omejitev

Za ogled vsebin na tej spletni strani morate biti polnoletni. S klikom gumba VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi, iz katere dostopate do spletne strani.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

VSTOPI