Vaš jezik?
  • en
  • sl
  • de
  • it
  • hr

Olje in sok

V ekstra deviškem, oljčnem olju O+ se avtohtoni sorti drobnica in črnica prepletata z istrsko belico in italijansko sorto leccino. Pridobivamo ga z zgolj mehanskimi postopki (hladnim stiskanjem), izključno in neposredno iz oljk.

Prednosti področja za pridobivanje vrhunskih oljčnih olj zaznamujeta dve značilnosti alpskega rastišča:

Zimski hlad

Odsotnost daljših sušnih obdobij

 

  • Grozdni sok (belo, rdeče)

sok-rdece sok-belo

 

 

  • Oljčno olje O+ (navadno, z limono, s peperoncinom)

 

 

O+          O+_limona       O+_peperon

POVPRAŠAJTE

Vas zanimajo olja ali sokovi?





Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

 


Starostna omejitev


Spletna stran je namenjena osebam, ki so že dosegli polnoletnost. S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

Vstopi

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.